tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tokoa

Tänään oli Novan tuon kurssin viimiset treenit, seuraavat jatkuukin vasta syksyllä kunhan pääsee ilmoittautumaan. Koko kurssin on vetänyt tosi hienosti ja ollaan saatu hiottua liikkeitä valtavasti, mutta tämän viimeisen kerran kunniaksi kunnon muaeikiinnostatääonperseestä-murkku nosti päätään. Poika unohti mitä istuminen, seuraaminen ja perusasento tarkoittaa ja yks pystykorvamixuros olis pitänyt tappaa (tosin se poika tuijotti koko ajan ja haukkui samalla, on vähän semmonen hulivilitapaus).

Tehtiin vasemmalle kääntymisiä perusasennosta ja Nova oli siinä kyllä parempi kuin toiset, kunhan se ensin siihen perusasentoon saatiin.... Kun viimeiseksi otettiin luoksetulot niin pelkästään istuttamisessa meni varmaan viitisen minuuttia, kouluttajalla meinas jo mennä hermot, mä kylmän viileästi kokeilin kerta toisensa jälkeen :D Plussaa oli just toi peräpään käyttö kääntymisissä ja hyvinhyvin vauhdikas luoksetulo ja kouluttaja sanoikin että ollaan kaikki valmiita kurssille, jossa alotetaankin kisaliikkeet. No, sen näkee sitten, voihan sen aina uusiksi mennä jos siltä tuntuu.

Kesällä tossa paikassa on pelkästään lyhytkursseja, joten katotaan siirrytäänkö pk-kentälle treenailemaan kun se olisi ainakin mahdollisuus. Huomenna käydään ainakin kokeilemassa ekaa kertaa hakua ja varmasti jatketaankin, sellaisen käsityksen sain että sitä olis vuoden ympäri joka keskiviikko :> Ja mitä parempaakaan tässä sairaslomalla tekisi kun töihin ei pääse ja kotona pää räjähtää :D Ensi kuussa olisi muutamat näyttelyt, Harjavallassa, Raumalla ja Porissa. Pysytään tässä lähettyvillä kun noi pidemmät reissut ottaa aina kunnon päälle, erkkareihin taidetaan kuitenkin mennä. Loppukuusta olisi varattuna vielä yks paimennuskertakin Somerolla joten enskuun puolesta kalenteri on aikalailla täynnä.

Mutta jos omistaja nyt vihdoin alottais sen penisilliinikuurin ja vetäytyis lepäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti