sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa

Ohhoh, vähän jääny kirjoittaminen. Eipä silti mitään ihmeellistä olla touhuttu, tokoiltu ja ageiltu ahkerasti eli samaa mitä ennenkin :D Tänään juuri ilmoitin nuo taas uusille kursseille, pistin molemmat taas yläkouluun plus novan varasijalle pk-tottikseen, hakuilut jatkuvat keskiviikkoisin ja Ninjan ilmoitin perjantain agiin, Novaa en saanut kun olis mennyt hakutreenien päälle.

Oltiin eilen Turun ryhmänäyttelyssä, lähdettiin kahdestaan kaverin, Novan ja Junon kanssa. Molemmat lähtivät H-mielellä :D Alku ei sujunut ihan odotusten mukaan, koska Novalla pujahti pää pannasta kun oltiin kaveria hakemassa (onneks oli varapanta mukana, pitänee tehdä uusi reikä tuohon solkipantaan) ja Juno oli napsinut matkalla nahkahihnansa poikki :D Paikalle päästiin kuitenkin hyvissä ajoin ja linnottauduttiin kehän lähelle uuden näyttelyhäkin kanssa.

Junon vuoroa ei kovin pitkään tarvinnut odottaa, sakemannit aloittivat kehässä ensimmäisenä ja junnuluokassahan tuo oli, kaksi pentua Junoa ennen. Omistajaa jännitti ihan hirveesti, mutta hyvinhän siellä meni. Juno vetäs kehässä näyttelylinjaisen kanssa EH:n, tuli kuitenkin kilpailuluokassa toiseksi. Eli erittäin hyvin meni, eihän nuo käyttiksen näköiset pahemmin yleensä pärjää :>

Novaa ennen oli 31 sakemannia ja 19 belggaria, eli saatiin siinä odotellakin. Tapasin yhden tutun siellä, josta harkitsin että olis esittänyt pojan, mutta pörinän perusteella päätin esittää itse :D Sain vilkaista myös näyttelyvihkoa, josta huomasin, et meidän vastassahan on Atso-veli :> Veljesten lisäksi olikin sitten vain yksi kaunis holskuneitonen.

Kehään päästiin kuitenkin loppujen lopuksi, tuomari pyysi näyttämään hampaat ja aika tarkkaan se ne katsoikin. Muutenkin vilkuili koiraa aika paljon, katsoi korvat, silmät ja tunnusteli hännänkin. Liikutti myös ympäri ja edestakaisin. Pelkäsin, että tarkan hampaidensyynäämisen jälkeen sieltä ei voi H:ta parempaa tulla, kunnes kuulin "excellent" :D Innostuinhan mä ja odoteltiin miten velipojalla menee joka sai ERI:n myös, eli veljekset kilpasivat vielä kilpailuluokassa :D Atso tuli mun odotuksien mukaan ensimmäiseksi, mutta hirmu yllätys tuli sitten kun käteen ojennettiin varaserti ja SA tuli kans! Eli ihan mahdottoman hyvä päivä oli! Arvostelu tulee tuonne näyttelyosioon :>

Olis tehnyt mieli jäädä katsomaan miten Atso pärjää ryhmäkilpailussa, mutta sekä omistajia, että koiria väsytti senverran et todettiin parhaaksi lähteä Poria kohti.

Kuvia ilmestyy myöhemmin, kunhan kaveri saa ne koneelle asti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti