keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kansallispuistoreissu ja muuta mukavaa

Napattiin Nova ja Ninja sunnuntaina autoon ja lähdettiin kohti Ylänettä, tarkoituksena löytää Kurjenrahkan kansallispuisto. Navigaattorista ei paljoa apua ollut, koska kunnon osoitetta ei meinannu millään saada, jossain vaiheessa tuli joku kansallispuistoinfo ja sieltä vähän niinkuin "vahingossa" löydettiin perille :D

Katsasteltiin eri reittejä ja kun saatiin selville noin 6-7km lenkki, niin lähdettiin. Ninjan ilme oikein kirkastui kun ekan kerran huomas pitkospuut, pikkasen piti muistutella miten niissä kuljetaan, mutta parin suomuljun jälkeen neiti iski keskittymismoodin päälle :> Nova ei oikein tajunnu miks pitäis jotain typeriä lankkuja pitkin kulkea, mutta oppipa sekin nopeasti.

Puisto oli kyllä upea ja koirat väsyneitä niinkin pienen lenkin jälkeen. Aateltiin jos tehtäis joskus viikonloppureissukin sinne kun olis ollut noin 30km lenkkikin jonka varrella olisi vuokratupa. Eikä sinne kuitenkaan autolla ajaen ollut hurja matkakaan Porista, kunhan vaan löysi paikalle.










Niin ja olinhan toissapäivänä Ninjuskan treeneissäkin, sai tyttö kovasti kehuja :> Kuulemma alokasluokan liikkeet olis pientä hiomista vaille valmiit, mutta en mä ainakaan uskalla mitään kisaamaan mennä, jos möllitokojakin kattelis vasta sitten joskus :D Omistaja sai kyllä vähän noottia kun ahnehdin vähän liikaa, pitäis pienentää tytön odottamisaikoja kun keskittyy kuitenkin niin hienosti, mutta jos menee vähänkin yli niin lähtee katse harhailemaan.

Novan treeneihin en taaskaan päässyt iltavuoron takia, mutta ensviikolla sitten. Tänään jää hautkin välistä kun omistaja hommas synttärilahjaksi itselleen tatuoinnin. Huomenna kuitenkin pakko lähteä Ninjuskan kanssa ageilemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti