maanantai 13. elokuuta 2012

Mummolassa

Käytiinpä eilen pitkästä aikaa mummolassa, vain Nova oli mukana koska Ninja ei osaa siellä käyttäytyä (täti sanokin myöhemmin että ehkä se on liian kivakiva-paikka koirille :D). Mies on Norjassa töissä, joten Kessu on hoidossa.

Kahviteltiin ensin sisällä ja sitten Nova pääsi hepuloimaan. Pulahti sitten heti ankkalampeen, joka oli aika tyhjillään ja hajusta sen kyllä huomaskin :D Käveltiin pellon kautta sitten metsään, jossa menin pojalta piiloon jossain vaiheessa. Alkoihan se ihmettelemään, miksi vaan pikkuveli näkyy ja lähti etsimäänkin mua ensin juosten ohi, mutta löysi kuitenkin. Veli ihmetteli, miten oli niin vaikea löytää mut, mutta selitin ettei tuulestakaan paljon hajua saanut kun ilma oli ihan seisahtunut.

Poika keksi uuden, kivan hepulileikin :D Ensin pihalta jyrkkää rinnettä alas suoraan lampeen ja pellon kautta ylämäkeä pihalle. Saman kierroksen vetäsi muutaman kerran, kunnes tais väsähtää. Sai siinä nauraa kun toinen niin innoissaan veti kierrostaan ja välillä piti tietty käydä ravistamassa ihanat, haisevat vedet mun ja veljen päälle :D Sitten ei ollutkaan niin kivaa kun mummo avas puutarhaletkun veden ja poika pääs pesulle. Pientä kiemurtelua oli kun letku oli varmaan niin epäilyttävä, mutta alistuipa kohtaloonsa kuitenkin, eikä se letku hetken päästä ollutkaan niin pelottava. Siitä sitten hetken päästä lähdettiinkin.



Kun kerran oltiin lähellä, niin käytiin vielä tädin luona. Heiltä lähti äskettäin sateenkaarisillalle Nalle-nöffi, oli nukahtanut viimeiseen uneensa luunsa kätköpaikan etsimisen jälkeen. Huomasi kyllä, että Novan käynti piristi vähän, eipä tarvi kuin katsoa pojan naamaa niin alkaa naurattaa :> Äiti ja täti menivät istuskelemaan kylpytynnyriin ja Nova kävi vähän väliä tarkistamassa, ettei kukaan vaan ole hukkunut. Naapurin dalmistyttökin piti kerran pelästyttää ja pihaa vahdittiin epäilyttäviltä autoilta, jotka ajoivat naapuriin. Mutta eipä jäänyt poika räksyttämään, on oppinut näköjään jopa VAIN ilmoittamaan :D Oltiin siellä varmaankin parisen tuntia, jolloin väsynyt poika pääsi kotiin nukkumaan ja kävin vielä Ninjuskan kanssa lenkillä.



Ikuisia ja parhaita luunpiilotteluhetkiä Nallelle<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti