lauantai 5. toukokuuta 2012

Lauantain näyttely

Käytiin siis pyörähtämässä Harjavalta rn:ässä. Toisen holsku-uroksen omistaja tuli kauheesti kehumaan kuinka komee poika on ja väriäkin ihasteli kun ei oo hopeita kauheesti nähny :> Koko päivän tihkutti ja poika ei oikee malttanu pysyä paikallaan kun odoteltiin kehään pääsyä. Näyttelyilmossakin meni joku pieleen kun ei ollu tallentunut tietokantaan, mutta sen sain korjattu pari päivää aikaisemmin. Plus numerolapussa luki että mentäis kasvattajaluokkaan, joten itse tulos oli oikee piste i:n päälle :D

Kehässä oli siis kaksi junnupoikaa ja Nova niistä ensimmäisenä. Juostiin ympäri ja tuomari tuli tutkailemaan. Käski mun näyttää hampaat ilman että itse oli ees yrittämässä, mutta kun hammasrivistöä esittelin niin tarttui kans kuonoon ja totesi että väärä purenta. Hämmennyin vähän kun aikasemmin kehuttu purentaa hyväksi ja siinä se sitten esitteli kahta edessä keskellä olevaa etuhammasta että ne on väärin (ovat tasan, muut etuhampaat leikkaavina). Itsehän en mikään hammasekspertti ole mutta saatiin tämän takia H, muuten oltais kuulemma saatu paljon parempi. Tuomari käski kehätoimitsijankin katsomaan ja kysyi siltä, että millanen purenta holskuilla kuuluis olla. Hämmensi lisää. Kehätoimitsija ei sanonut siihen juuta eikä jaata kun tuomari kysyi vielä että eikö ookkin väärä purenta. Juoksutti vielä edestakas (poika nätisti pomppien vierellä) ja arvosteli samalla kun Nova seisoi hienosti koko ajan paikoillaan, kerran yritti istahtaa mut sain nopeesti korjattua.

Kehän jälkeen sen toisen holskupojan omistaja kävi katsomassa Novan hampaat todeten, ettei niissä ole sen mielestä mitään vikaa ja ihmetteli kans kovasti tuota väärä purenta-päätöstä. Kaverikin katsoi ja ihmetteli. No, huomenna Raumalle toteamaan onko taas väärä purenta vai saataisko joku parempi tulos, poika ainoana pitkäkarvana siellä :D Ja lopuksi vielä arvostelu:

Harjavalta RN
tuomari: Valentina Ivanicheva, Venäjä
Not correct bite, need show training, level bite (pincer), good size, enough correct head, good coat, too sloping croup, very good temperament. JUN-H.

©Saana

©Saana

©Saana

©Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti