torstai 31. toukokuuta 2012

Peltonuuskuttelua

Hakutreeneihin ilmesty eilen aika paljon porukkaa. Vain kaksi kouluttajaa saapui, joten meidät jaettiin kolmeen noin neljän hengen ryhmään, kaksi pellolle ja yksi metsään, ainaki muistaakseni :D Me oltiin sitten peltoryhmä ilman kouluttajaa, mut oli ainakin kaksi vähän pidemmän aikaa käynyttä tyyppiä mukana. Ajettiin rantaan päin ja siellä sitten todettiin, et koska Nova on rauhallisin (muut kävi kierroksilla täpinöissään ja piti metelii) niin otetaan se ensin.

Kaksi ukkoa meni pellon reunaan piiloon, luultiin että sieltäpäin tuulee vaikka tuuli kierteli miten sattui koko ajan. Yks tyyppi jäi vähän opastamaan mitä teen ja seurasi mua ja Novaa. Lähdettiin toisesta päästä peltoa kävelemään siksakkia ukkoja kohti, poika oli hihnassa ja pikkasen jotain nuuskutteluntynkää tuli kyllä. Se tyyppi ehdotti et päästän Novan vapaaksi ja katotaan mitä tapahtuu, pari kertaa nosti taas nenäänsä ja niiden jälkeen veti kauheet hepulirallit :D Pitihän siellä ojassakin sit käydä. Välillä piti huudella vähän lähemmäksi ja sitten poika haistoi et tuollahan on joku, sellainen mies taas jolla oli AURINKOLASIT. Kerran hypähti epävarmuuksissaan taaksepäin mut menipä kuitenkin sen palkan hakemaan :> Kaveri löytyi hieman sen jälkeen. Mies otti vielä yhden näköpaon pojalle ja toi meinas juosta ohi :D Sit kun löytyi niin ei ne aurinkolasitkaan enää nii paljoo pelottanu, häntä vispas miljoonaa ja lässytysten saattelemana Nova meni autoon juomaan vettä ja nukkumaan :>

Pari tuntia siellä meni, koirina oli siis Nova, kaverin koira Tito, beussi, mustaterrieri ja suursnautseri. Snaku käväsi upeana loppusuorituksena mutaojassa jonka jälkeen kaverilla OLI valkoinen takki :D Ennen mun löytymistä oli vissiin myös käynyt, koska ilmoittaessaan haukulla sain mukavasti naaman märäksi.

Pitäis alkaa miettiä Novalle ilmaisutapaa ja aattelinkin että haukun sille varmasti otan, mutta ongelmana onkin et miten ihmeessä saan ton haukkumaan. Se pitää ääntä vaan silloin kun vahtii..... Eikä viittis mennä kehumaan kun se haukahtelee Tipsulle :D

Mutta jos nyt lähtis shoppailemaan kakaroille lihoja, pakastin on nii tyhjä. Ja on muuten kotona niin rauhallista ja rentouttavaa kun Kessu on miehen työreissun aikana hoidossa. Täällä ei haukuta koko ajan ja Ninja ja Novakin vaikuttaa jotenki stressittömämmiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti