sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Turhaa löpinää

Torstaina aattelin, että haluun mennä yhden uuden lenkin mistä mies joskus aikasemmin mainitsi. Sitä varten pyysin kaveria mukaan, samalla totutettiin sen sakemannipentu Junoa kulkemaan toisten koirien kaa hihnassa ja Ninjaa sietämään Junoa :D Viimeks kun nää kaks tapasi niin neiti veti kauheat rähinäalistamiset pojalle....

Tapaaminen oli äänekäs, Ninja ilmiselvästi hämmentyi kun autosta ei hypännytkään sen mies Tito, vaan joku typerä pentu :D Lähdettiin siitä reippaasti sitten talsimaan ja molemmilla koirilla oli vähän kiskomisvikaa, Ninjakaan ei oikein osaa toisten kanssa kulkea hihnassa, yksinään menee niin hienosti että. Hyvinhän ne koirat toimeen tuli, jossakin vaiheessa annettiin niiden haistella samaa kohtaa maasta, eipähän päässy kiskomaan toistensa luo. Juno antoi välillä pieniä väliaikapusujakin tälle ihanalle naiselle :D

Päästiin peltoaukealle, mies oli sanonut että suoraan pellon yli ja siellä pitäis olla polku. Ongelmana vaan oli se, että tie tuli hieman kaarevasti pellolle ja niitä peltoja oli.... monta. Yliteltiin ja käännyttiin takaisin monta kertaa, kunnes sanoin että koitetaan nyt vielä yksi ylittää. No, sieltähän se kämänen polku löytyi jota tuskin ees näki. Polulla oli myös hyvinhyvin isoja, kaatuneita kuusia joista saikin ihmiset aivojumppaa miten päästä yli samalla kun hyttyset söi. Enskerralla hyttysmyrkky mukaan. Päästiin polun päähän, jossa kaveri päästi Junon vapaaksi ja aikalailla piakkoin siitä tuli joku äijä vastaan jolloin käytiin seuraava keskustelu:

"Mistä te oikee tulitte"
"Tuolt metäst!"
"Ootteks te eksyny? Mitä kautta te oikee tulitte?"
"Ei me oikee tiedet viel. No tuol metäs oli joku polku."
"Mä voin tul kyl saattamaan."

Kieltäydyttiin kohteliaasti ja jatkettiin matkaa.

Juno siinä vielä kiskoi hihnassa ja jossain vaiheessa tajuttiin et kaikki on ok, kunhan se pääsee Ninjan viereen kävelemään :D Ja niin jatkettiin taas väliaikapusuilla tielle, josta tunnistinkin missä oltiin. Olin niin hirmu ylpee tytöstä kun käyttäyty niin hyvin tällä kertaa kakaraa kohtaan :> Pihassa Ninja pääsi sisälle juomaan vettä ja samalla kun toin Junolle vesikupin, niin Novakin pääsi vielä vähän rallittelemaan, vaikkei siitä oikein mitään tullut kun oli vieläkin niin väsy edellisen päivän hakutreeneistä.




Otin tänään Novasta 16kk-kuvan ja vertailin vähän aikasempiin. Muutos on aika hurja kun katsoo 1v-kuvaa. Suurinpiirtein silloin aloin ruokkimaan noita tosissani puolibarffilla plus Novalle rasvaa ja biotiinia lisänä. 3 kiloahan sille on ainakin lihaksena painoa tullut lisää tässä 4kk:n sisällä, liekö muutos sitten johtunu ruuasta vai vaan yksinkertaisesti kasvusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti