perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hakutreeniä

Keskiviikkona päädyttiin taas treenipaikalle. Paikalle saapui ensin tällä kertaa 6 ihmistä ja vähän ajan päästä sinne kurvasi myös yksi kouluttajista, joten saatiin portti auki ja päästiin sinne kunnon alueelle :> Jakauduttiin raunio- ja metsäryhmiin, itse menin kaverin ja sen kaverin kanssa metsään. Mulla oli mukana molemmat koirat.

Otettiin Ninja ja näköpako ekana. Tällä kertaa jäi jopa haukkumaan ukolle :> Pari seuraavaakin tehtiin haukkuilmaisun säestyksellä, mutta neljännessä Ninjuska lähti hakemaan ukkoa, veti 90 asteen kulman oikeelle ja huomasin, että nyt lähti kyllä jonkun elukan perään. Koira katos näkyvistä ja hetken päästä alkoi kauhee haukkuminen. Pelästyin jo, et nyt se löysi jonkun hirven ja lähdin perään juoksemaan. Kun näin Ninjan, niin ihmettelin miks se ravailee edestakas ja haukkuu, mutta puusta puuhun hyppeli orava. Eli neljäntenä ukkona olikin kurre :D No, Ninja päätyi lopuksi kaverin luo ja siitä sitten suoriks autoon.

Novalle otettiin myös ekaksi näköpako, oon päätyny siihen, että siitä saa hyvän vireen nostettua. Pari muuta oli hieman vaikeampia, yks "L" vedettiin ja toisessa lähetin ukon metsään suoriks ja itse kävelin kolme-neljäkymmentä metriä eteenpäin ja lähetin pojan viistossa. Molemmat löyty ihan loistavasti ja on toi ilmeisesti oppinu jo aika hyvin sitä nenäänsä käyttämään :> Neljäntenä otettiin kivakiva näköpako sitten lopuksi :D Vielä uupuu se ilmaisutapa, mutta odotellaan että "kesäloma" loppuu ja kysyn asiaa sitten yhdeltä kouluttajalta.

Mukana oli vallan hellyyttävä rotikkapentu, neidille vedettiin pelkkiä näköpakoja lähelle ja voi että kun toinen oli sulonen :> Myös Tito ja Juno oli hakemassa, niilläkin meni tosi hyvin. Tällä kertaa Tito ei sentään meinannu tulla syliin haukkumaan ja tais oppia viime kerrasta ettei pusuillakaan niitä nakkeja saa :D

bikinininja

kalju rotta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti