keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Koirarannalla



Eilen päädyttiin kokoonpanolla mä, kaveri, Nova, Tito ja Juno koirarannalle. Olin tullut just viisureiden poistosta, kunnes kävin nappaamassa Novan kotoa, ajoin kaupan parkkikselle ja hyppäsin kaverin autoon.

Kun päästiin paikalle, niin kirottiin hetki kun tajuttiin että siellä on joku. Kumpikaan ei vissiin oikein välitä vieraista koiranomistajista, huonoja koirapuistokokemuksia kummallakin (jonka takia niissä en käy ilman, että puisto on tyhjä). Juuri kun lähdettiin kävelemään rannalle päin, meidän auton taakse kurvasi vielä kolmaskin auto. No, jatkettiin matkaa ja aateltiin että mennään sit kauemmas juoksuttamaan koiria.

Seuraamme liittyi joku nainen parin vanhemman (olisko ollut 8v ja 10v) rhodesianartun kanssa, hyvin ne poikien kanssa tuli juttuun, vaikka välillä piti ainakin Novalle muistutella että nyt on vähän liian nuori mies oman arvonsa tuntevalle leidille :D Siinä höpistiin sitten jonkin aikaa, kunnes yhden mäen takaa ilmestyi pariskunta yhden koiransa kanssa. Ensin epäröivät uskaltavatko päästää narttua muiden kanssa leikkimään, mut saatiin rohkaistua niitä. Tämä neiti oli kohta 3v dogo argentino+rotikka-sekoitus, joka vähän jännitti ensin suht isoa koiralaumaa mut loppuviimeks se ja Nova veti omia rallejaan ja painejaan siellä, poika sai siis taas uuden tyttöystävän<3

Rhodesianainen lähti koirineen ja Nova meni perässä. Ei kuunnellut huutoja tai mitään ja yllätti täysin miten kauas lähti. Päätin siis mennä hiekkamontun taakse piiloon. Jonkin aikaa siinä meni, kunnes pojalla naksahti jotain päässä, juoksi takaisin ja katseli vähän epätoivosen näköistä ihmisporukkaa, jossa mä en ollut :D Löysi mut kuitenkin ja meinas kaataakin kun tuli niin hirveet pusut, olihan se ehkä kolmisen minuuttia "hukassa".

Sekarotuinen omistajineenkin lähti, joten jäätiin poikien kanssa sitten. Nova lähti vielä jonkun miehen ja koiran luo kielloista huolimatta, koira oli hihnassa ja mies potkasi poikaa ja alko huutelemaan jotain uhkauksia mulle. Muistaakseni huusinkin sille vielä että huutaa Novalle "pois!", mutta ei se sille mitään sanonut. Poika jolkotteli siinä hetken niiden kanssa kunnes lähti juoksemaan luo. Palkkasin tietenkin takaisintulosta, mutta pidin kiinni sen aikaa kunnes mies oli poissa näkyvistä. En tajua miksi joku tulee lenkille paikkaan jossa 99% varmasti on koiria vapaana ja vielä raivoaa niistä irtokoirista? Varsinkin kun itse oli kävellyt jo pidemmän aikaa meitä kohti, vielä kun oltiin isolla porukalla eli näki varmasti, että koirat on vapaana. Olihan siinä omaakin vikaa kun ei Nova totellut, mutta kun se tuli ihan puskista että lähti ylipäätään yli 10m kauemmas musta. No, ei sille enää mitään voi. No, poika kuitenkin lähti vielä etsimään näitä ja sitten päätin ottaa hihnaan loppuajaksi. Eipä siinä enää kauaa oltu, kunnes lähdettiin kotiinpäin. Jos sää sallii, niin meen viikonloppuna jonnekin vähän muistuttamaan luoksetulojen tärkeydestä.

Koirat on ilmeisesti jotenkin aistinneet, että äiti on kipeä. Poistetut viisaudenhampaat ei ole kiva juttu ja särkylääkettä kuluu enemmän kuin laki sallii.... Jätin tänään hakutreenitkin välistä kun aattelin ettei siitä mitään tuu jos sinne lääketokkurassa meen, huomenna olis töitäkin. Mutta kai tää tästä, uudella innolla sitten kun kivut kaikkoaa. Ja rantakuvia tulee tähän vielä myöhemmin :> Niinjuu ja otettiinhan me tänään voikukkakuvia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti