sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Forssa kr

Novan viimeinen junnunäyttely oli ja meni. Oli vähän siinä ja siinä ehditäänkö Forssaan muutenkaan ajoissa ja kehäkin oli kuulemma mennyt tosi nopeesti eteenpäin :D Tuttuja näkyi muutama, seisoskeltiin siinä Hollandroyn sijoitusnartun Kwenhwyfar Hasse V.D.Dorestee:n (Viirun) omistajien kanssa eikä Nova ymmärtänyt miksei tämä ihana nainen lämmennyt hänelle :D Poika osoitti myös esimerkillistä näyttelykäyttäytymistä vetämällä jännä/äijäily/tyttöpissat toisen omistajan kengälle kun koirat tuijotteli toisiaan.... Onneks ei hävettänyt. Pörisemisiltä ei päästy, murkkupoika on välillä hieman rasittava. Mutta tällä kertaa käytös oli kyllä edellisiltä kerroilta parantunut.


Poika oli taas ainoana junnu-uroksena, veli oli ilmoitettu NUOrisoon :D Tuomari oli hyvin tuima ja vähäeleinen mies, katsoi kyllä nätisti pojan eli osasi lähestyä oikein, apua hampaiden näytössäkään ei tarvittu :> Juoksutti kerran ympäri ja kerran edestakaisin ja seisotti jonkin aikaa. Sieltähän sitten ERI pärähti, ilman SA:ta (johtunee varmaan purennasta). Eli hyvin tyytyväinen oon koska meen nykyään näyttelyihin sillä mielellä, että enintään EH saadaan :> Arvostelu missikisat-sivulla.

Velipoika otti myös ERI:n ilman SA:ta, vastassa oli jonkun kutsuma "tukkajumala" eli uros, jolla on ihan järjettömästi karvaa :D En nyt muista olisko sama, joka oli Harjavallassa Novan kanssa kehässä. Viiru vetäs hienosti kaikenmaailman sertit ja VSP:t, "tukkajumala" sai ROP:in.

Tähän mennessä pojasta ei oo muita kuvia, kuin tuo missä se ja Viiru on, vähän harmittaa kun unohtu kamera kotiin.... Pori kr lähestyy, jolloin ainakin napsin Novan veljestä Urhosta sitten kuvia, omaa poikaanihan en sinne varoajan takia saanu ilmotettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti