sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Viikonloppu

Eipä tässä ole oikein tullut kirjoiteltua hetkeen kun ei oikein oo mitään tapahtunutkaan :D Viimeisiä lomapäiviä tässä vietetään myös, huomenna olis tarkoitus palata töihin.

Lauantaina kävin katsastamassa miten Novan veljellä Urholla meni Pori KV:ssä, NUO-ryhmässä oli hurjat 5 urosta. Usko-poikakin käväsi siellä, oli ilmossa tapahtunu hämminki joten ei päässytkään ihan kehään asti. Toisaalta oli niin kuumakin, että ehkä iha hyvä vaan. Urho kuitenkin vetäs hienosti NUO-ERI NUK2 vara-sertin ja vara-cacibin :> Nova ei olis kyllä millään pärjänny niiden turkkihirmujen joukossa niin ehkä en mitään varoaikana menettäny :D Lauantaina sitten Uskon omistajan kanssa holskuerkkareihin räpsimään kuvia, niinkuin tuolla porinäyttelyssäkin tein.


Tänään vetäsin noiden kanssa pienet tokoilut ihan vaan omassa pihassa. Oli vähän turhan lämmin treenaamiseen kun tuli itellekin hiki :D Nova yritti taas "unohtaa" ihan peruskäskyjen tarkoituksia, mutta vaadin siltä silti onnistuneet tuotokset, vaikkei niitä ihan täydellä teholla vedettykään.... Viimeiseksi otettiin seuruu ja palkaksi poika sai tappaa leluaan :> Ninja vähän kuumui liikaa, mutta teki kuitenkin paremmin kuin yleensä tuolla pihalla. Tosin nyt on seuruussa tullut uusi ongelma, neiti lähtee edistämään.... Koska koira meinas läkähtyä, niin otin ihan imuttamalla viimiset seuraamiset.








Nyt on ilmoitettu noita sitten kaikenmaailman kursseille. Agikursseille on varmaan hirveet jonot ja otetaan ilmottautumisjärjestyksessä, Novaa siis koitin alkeisiin ja Ninjaa jatkokurssille. Noille sopivat tokokurssitkin sain pienen aivovamman jälkeen kun Ninjan ilmotin vahingossa vähän vaativampaan kuin piti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti