tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kuvaukset

Oli lievästi sanottuna jännä päivä :D Kaveri tuli seuraksi kuvauksiin ja jännitin ihan hirveesti, viimeks oon jännittänyt hammaslääkäriä noin paljon.... Aika oli kolmelta ja ehdittiinkin just sopivasti paikalle.

Ninjuska vietiin ekana, painoa oli 18kg eli on se tyttö vähän saanu lihasta ympärille leikkauksen jälkeen.... Sydän kuunneltiin ja lääkäri kyseli mitä Ninja sisältää :D Sanoinkin ettei hajuakaan roduista niin tää alkoi luetella jotain sakemanneista ja sellaisista mitä vois olla, meni vähän ohi kun jännitti niin paljon.... Istutettiin se lattialle ja pidin tytön päätä kun rauhotuspiikki laitettiin, oli hienosti aloillaan vaikka pisto tais vähän tuntua. Piti nopsasti taluttaa eteiseen, mihin neiti sitten sammui suht nopeasti. Leikkauksessa oli jopa pistänyt hanttiin kun ei olis halunnu nukahtaa. Sinne se sit vietiin kuvauksiin ja mentiin sitten pihalle pissattamaan Nova.

Hetken sai odottaa, kunnes unessa oleva Ninja tuotiin ja sitten olikin pojan vuoro. Olin aamulla katsonut, että Nova hinkkaa silmäänsä eikä meinannu saada sitä auki, joten katottiin mikä siinä oli. Kesti noin vartti, ennenkuin mitättömän pieni raapale löytyi jonkun vihreän aineen avulla, oon aika ylpeä että poika jakso sen aikaa olla aloillaan varsinkin kun kipeetä silmää tutkittiin. Sen jälkeen otettiin vielä pari putkea verta kilpirauhastestiä varten ja toiseen tassuun pistettiin sitten rauhoitus. Poika oli niin hieno ja reipas<3 Ja taas talutus eteiseen, missä Ninjuska jo heräili, oli aika koomisen näköinen kun ei muu kuin pää liikkunut ja silmät oli ihan ammollaan :D Nova sammahtikin siinä pian ja se vuorostaan lähti kuvattavaksi.


Kaveri lähti viemään Ninjaa pihalle ja ite tulin perästä. Muuten ei ollu ongelmaa jos tyttö pysyi liikkeessä, mut heti kun pysähtyi niin kellahti kumoon, ressukka. Sanottiin, että sillä on aika iso hätä mutta eihän se tossa kunnossa paljoa pystynyt tekemään :D Yritin tarjota vettäkin, muttei kelvannut, joten päätin nostaa vaan autoon nukkumaan.


Nova tuotiin ja pääsin kattelemaan kuvia. Ensin käytiin pojan kuvat läpi joista ei ollut mitään pahaa sanottavaa, ainoastaan lonkista jotka oli kuulemma selvät A:t, mutta saattavat kuulemma tulla B:nä takaisin jos on oikein tiukka arvostelija kennelliitossa. Ninjalla oli kuulemma vielä nätimmät lonkkakuvat ja silläkin oli koko luusto kunnossa, oli hienoo kuulla että molemmat on terveitä :> Vaikka odotinkin kokoajan sitä "mutta"-sanaa kun niitä kuvia näytettiin ja se selosti niitä :D Kyllä nyt kelpaa jatkaa Ninjuskalla agia ja Novalla kokeilla jos sekin siitä tykkäis! Odoteltiin vielä, että laskettiin summat yhteen ja Nova siinä vähän heräilikin. Maksoin ja päästiin hyvillä mielin lähtemään klinikalta :> Nova sai vielä silmätipat siihen silmään, jossa naarmu on.


Pojalla ei ollut iso hätä, mutta huomas kyllä että oli saanut edellisenä iltana kanansiipeä ruuaksi :D Yritettiin käyttää sitä vielä pissalla mut piti välillä tuupata vauhtia eikä senkään tekemisistä mitään tullut. Loppuviimeks nostin senkin sitten autoon ja lähdettiin kohti Poria.




 Kotona aattelin viedä ensin Ninjan pihaan ja hakea sen jälkeen Novan autosta, mutta poikapa päätti hypätä sieltä omin neuvoin kun ilmeisesti olin liian kaukana.... vauva.... Pihalla noi molemmat päätti vetää maihin enkä saanutkaan niitä enää ylös :D Piti kantaa sisälle kun jalat ilmeisesti sanoivat itsensä irti.... Kun en tajunnut lääkärissä kuvista ottaa kuvia, niin otin sitten hienosti kotona ikkunaa vasten :D Tosin Novan virallisia en saanut mukaan, niin sain vaan kuvan sen jotenkin piloille menneestä (lääkärin mielestä se oli huono tai jotain) lonkkakuvasta. Eli kunnon kyynär- ja lonkkakuvat puuttuivat. Nyt joutuu jännityksellä odottelemaan, mitä kennelliitto sanoo ja kilpparitestinkin tuloksiin menee jonkin aikaa..... Niinjuu, kuvaajana toimi Kankaanpään eläinlääkäri Kari Ventelä :>


Ninjan kuvat





Novan kuvat







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti